top of page
Computer Werk van het bureau
PLAATSNAAMPAGINA'S AANMAKEN VOOR SEO

Extra landingspagina's aanmaken voor extra vindbaarheid is al zo oud als de weg naar Rome. De afgelopen 15 jaar is het effect van deze pagina's zo nu en dan verminderd maar ook tussentijds weer enorm omhoog geschoten. Nu met de nieuwe richtlijnen van Google zijn landingspagina's, als je die op de juiste manier aanmaakt, effectiever dan ooit. Onze score is gemiddeld 77,5%. Dus 77,5% van de landingspagina's haalt de eerste pagina van Google.nl.

Uniek bij STERK: Wij linkbuilden uw landingspagina's ook!

Wanneer wij landingspagina's voor u aanmaken zijn deze pagina's ook ten alle tijden van u. U betaalt dus eenmalig voor de dienst; dit in tegenstelling tot alle andere bedrijven. In ons concept richten wij ons op de lokale resultaten in de zoekmachine. 

 

Stel u biedt bijvoorbeeld Spouwmuurisolatie aan in heel Nederland. Dan maken wij voor u 355 plaatsnaampagina's aan. Er zijn namelijk 355 gemeenten in Nederland. Elke pagina richten wij zo in dat de hoogst mogelijke conversie behaald kan worden.

Elke pagina richten wij enkel op 1 gemeente. Bijvoorbeeld de gemeente Alkmaar. Dan optimaliseren wij deze pagina in Google voor de term Spouwmuurisolatie Alkmaar. Voor het beste effect kunt u 1 zoekterm en 1 plaatsnaam per pagina gebruiken.

Stel dat u een makelaar bent en enkel in een bepaalde regio werkt. Dan maken wij enkel plaatsnaampagina's in uw werkgebied. Voor een makelaar in Hilversum zou dat bijvoorbeeld Naarden, Kortenhoef, Loosdrecht, Eemnes, Laren, Blaricum en Huizen kunnen zijn. 

De kosten voor de linkbuilding zijn in het eerste jaar inbegrepen. Daarna wordt u jaarlijks gevraagd of u de linkbuilding wilt voortzetten.

 

bolcom.png
PRIJZEN & PAKKETTEN

'Local Domination'

Bent u een specialist die voornamelijk in uw eigen stad of dorp werkt en uw diensten of producten aanbiedt?  Dan is dit pakket geschikt voor u. U kiest 10 buurten (bij grote steden) of 10 dorpen. Wij maken pagina's aan, optimaliseren deze on-page en gaan ze linkbuilden. Wij laten uw bedrijf daar domineren. 

 

'King of the Region'

Biedt u uw diensten en producten in een grotere regio aan? Bijvoorbeeld een hele provincie of ander deel van Nederland. Dan is dit pakket voor u geschikt. Wij maken voor de 100 grootste dorpen en steden in uw servicegebied een pagina aan die wij onpage en via linkbuilding vakkundig optimaliseren. 

'Own the Major Cities'

Wilt u de top 100 grootste steden domineren om zoveel mogelijk landelijke opdrachten binnen te halen? Dan is dit pakket voor u geschikt. Wij maken voor de top 100 steden een pagina aan die wij onpage en via linkbuilding vakkundig optimaliseren.

'King of the Dutch'

In dit pakket maken wij voor alle 355 gemeenten van Nederland voor u een professionele pagina aan binnen uw website. Deze pagina's worden zowel on-page geoptimaliseerd als extern door middel van linkbuilding. Hiermee kan niemand meer om u heen.

 

Wist u dat 77,5% van onze plaatsnaampagina's de eerste pagina van Google halen?

bottom of page