STERK. SEO B.V.

STERK. is een ervaren en sterk groeiende organisatie met een team van 14 werknemers in Almere-Stad. Onze firma staat voor helderheid en transparantie. Onze diensten bieden wij dan ook op basis van No Cure, No Pay.

Wij hebben een zeer grote capaciteit om bedrijven omhoog te boosten in de zoekmachine Google.nl. Daarnaast hebben wij de kennis en de middelen in huis om uw positie als deze eenmaal omhoog geschoten is in de zoekmachine ook daadwerkelijk vast te houden. U betaalt dan ook elke maand achteraf het afgesproken bedrag, alleen als u daadwerkelijk op de afgesproken positie gestaan heeft. Zo heeft u waar voor uw geld. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met alle producten van Google, zoals Adwords, Analytics en Mijn bedrijf.

 

Verder hebben wij de route ontwikkeld die webshop-eigenaren en marketeers helpt bij hun online marketing activiteiten op het gebied van Marketplaces. We bieden een dienst aan die door middel van een online tool ervoor zorgt dat online verkopers gemakkelijk hun producten kunnen aanbieden op marktplaatsen, vergelijkingssites en affiliate platformen. Via ons kun je gemakkelijk je productinformatie aanvullen en optimaliseren en je producten filteren, om zodoende betere resultaten te behalen. Vervolgens sturen we de geoptimaliseerde productinformatie door naar de door jou gekozen exportkanalen (bijvoorbeeld Bol.com, Google Shopping of Marktplaats).

Tot slot geven wij trainingen bij ons op kantoor of intern bij u. Dit doen we op het gebied van zoekmachine optimalisatie, diverse google producten en uiteraard om een zo sterk mogelijk account op te bouwen binnen Bol.com. Wij kunnen dit doorgaans binnen twee weken inplannen.

       036 7605299