top of page
Makelaar vindbaarheid SEO.JPG
Bel ons op 036-760 52 99

​Search Engine Optimization "SEO" betreft het verbeteren van de vindbaarheid van een website van een makelaar, door die zo hoog mogelijk te laten verschijnen in de organische (gratis) zoekresultaten van Google.

Sterk SEO is al sinds 2003  bezig de vindbaarheid van makelaars - websites te verbeteren.  En met veel succes; wij zijn dé SEO specialist van Nederland voor Makelaars. Wij hebben meer dan 85 makelaars gerelateerde websites in korte tijd naar pagina 1 van de Google zoekresultaten gebracht.

 Wist u dat 92% van de huizenkopers hun zoektocht online begint? 

Grachtenpanden.jpg

Van een startend makelaarskantoor tot aan gerenommeerde kantoren. Op zoek naar een ervaren partij die veel ervaring heeft in het verbeteren van de vindbaarheid van makelaars in Google? Dan moet u bij ons zijn. Wij gaan verder dan een standaardpakket, maar bepalen per website de beste aanpak. We bepalen samen de belangrijkste zoektermen voor uw markt. We adviseren, daar waar nodig, over de noodzakelijke aanpassingen aan de website.  En we leggen links naar uw site vanaf onze eigen websites met hoge domeinwaarden.  Hierdoor gaat uw website stijgen in de Google resultaten.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE VOOR MAKELAARS

Of u nu werkt met Realworks, Kolibri, Goes&Roos of een ander pakket, wij zorgen dat u hoger in Google komt.  We adviseren over het gebruik van voor u relevante zoektermen op de juiste posities. We creëren we zichtbaarheid binnen Google om actieve zoekers naar uw site te leiden. 

makelaar SEO.jpg

​​Met ons speciaal ontwikkelde Makelaars SEO pakket kunnen we helpen het aantal bezoekers op uw website enorm te verbeteren. Binnen 60 dagen!

We doen zoekmachine optimalisatie op de volgende manier:

  • Voor 3 zoektermen naar pagina 1.

  • Plaatsnaampagina's voor 10 locaties - met linkbuilding
    We maken speciale pagina's voor u aan die voor een specifieke plaats goed gevonden worden.

  • Positieverbetering binnen Google mijn Bedrijf (de landkaartjes van Google).

at work makelaardij.png

​​Workmakelaardij.nl hebben wij vindbaar gemaakt op pagina 1 van Google voor de zoektermen "Makelaar Rotterdam"  en "Aankoopmakelaar Rotterdam (pos 1)".

Voor Zwijndrecht en Barendrecht staat de site nu ook op pagina 1.

 

Tevens hebben wij een andere website van hen; bodemprijsaankoopmakelaar.nl naar positie 3 gebracht voor "Aankoopmakelaar Rotterdam".

IB Makelaar.png

" Toen ik terrein aan het verliezen was en er een nieuwe wijk in aanbouw was in 

Diemen hebben wij Joost in de armen genomen.

 

Nu zijn we de absolute nummer 1 als makelaar in Diemen! En ook in de nieuwbouwwijk van Diemen zijn wij op alle fronten de nummer 1!

 

Bedankt voor jullie support"

logos1.png
IB Makelaar.png
bottom of page