top of page

Wist u dat 100% van de websites die wij onderhouden beveiligd zijn en voldoen aan alle mogelijke eisen van Google ?

QUICK RESPONSE SERVICE TEAM

Niets is zo vervelend als wachten tot er iets gedaan wordt aan uw probleem; of tot dat er gereageerd wordt op uw wensen. Wij bij Sterk weten dat. Daarom hebben wij een Quick Respons Service Team opgezet. U kunt ons bellen en aanpassingen worden direct gedaan; en als u mailt binnen 48 uur.

Wij onderhouden momenteel voor +/- 900 bedrijven de website via ons quick respons service team.

VERBETERINGEN EN ONDERHOUD SNEL EN ZONDER RISICO

Uw tijd als ondernemer is kostbaar en vaak blijkt dat het uitvoeren van een wijziging, aanvulling of update van uw website veel tijd kost. Een specialist kan dit veel sneller doen dan wanneer u er zelf mee bezig zou zijn.

Voor het veranderen van uw website wordt er altijd eerst voor gezorgd dat er een backup gemaakt is zodat er een weg terug is mocht het mislopen. 

Updatebeheer

Tevens doen wij aan Updatebeheer, waarbij ervoor gezorgd wordt dat uw website up to date blijft en veiligheidsupdates snel worden doorgevoerd. Zo heeft u geen omkijken meer naar de technische kant van uw website, dat is onze zorg geworden. 
 

Ondersteuning op elk moment dat u het nodig heeft

Afhankelijk van het gekozen pakket kunnen we u tijdens bedrijfsuren of 24 uur per dag technische ondersteuning leveren. En aanpassingen aan de website doen we binnen 48 uur, respectievelijk 24 uur.

 

Verbeteren vindbaarheid (SEO advies)

We adviseren u hoe u de vindbaarheid van uw site verbetert, en indien gewenst voeren we de veranderingen door.

website onderhoud.png
bottom of page