Vanaf € 500,- vindbaar op de eerste pagina van Google.nl. En dat op basis van No Cure, No Pay.

Wilt u hoger in Google.nl komen?

Stap 1: Wij spreken een zoekterm/combinatie af en een eerste pagina positie waarnaar u wilt groeien.
 

Stap 2: Wij passen indien nodig uw website op enkele punten aan en beginnen met onze externe optimalisatie.
 

Stap 3: Wij hebben 1 maand de tijd om de afgesproken positie te behalen. Lukt het ons? Dan betaalt u eenmalig het bedrag wat we vooraf met u hebben afgesproken en vervolgens een kleine vergoeding per maand om de positie te behouden (per maand opzegbaar). Lukt het niet binnen 1 maand? Dan betaalt u niets.

 

Waardoor wordt de prijs bepaald? 

Het eerste prijsverschil is het verschil tussen landelijke of lokale zoektermen. Praktisch elke lokale zoekterm heeft als bedrag € 500,- excl. btw. Alleen als de concurrentie echt heel hoog is dan kan dit oplopen naar hogere bedragen omdat de werkzaamheden ook vele malen hoger zijn. Landelijke zoektermen beginnen vanaf € 700,- excl. btw,  maar alleen als wij de doelstellingspositie halen binnen de termijn van 30 dagen. 

Wanneer uw website op één van de eerste drie pagina's staat van de zoekmachine Google.nl dan kunnen wij u op basis van No Cure, No Pay optimaliseren tot een hogere positie.

Wij spreken vooraf duidelijk de doelstellingspositie af met eventuele tussenstappen. Voor elke behaalde doelstelling betaalt u een vergoeding. Vervolgens betaalt u een maandelijks bedrag waar u elke maand mee kunt stoppen. Dit bedrag betaalt u om uw positie te onderhouden die wij voor u gerealiseerd hebben.

Als u nog helemaal niet vindbaar bent kunnen wij u uiteraard ook gaan proberen te optimaliseren.

Stap 1: Wij spreken een bepaald bedrag af om bepaalde werkzaamheden uit te voeren op uw website.

Stap 2: Wij spreken een basisbedrag af en gaan uw website extern optimaliseren door middel van linkbuilding.

Stap 3: Wij bekijken na 20 dagen de resultaten en spreken vervolgens een No Cure, No Pay positie af als dit op dat moment wel mogelijk is.

Wie sterk is biedt ook een goede service. Wist u dat elke klant van klein tot groot gebruik mag maken van onze expertise op het gebied van zoekmachine marketing, websitebouw en internet marketing? Heeft u bijvoorbeeld vragen over hoe uw website beter ingericht kan worden? Of hoe u meer conversie kunt behalen met uw website of lopende marketing campagnes?

Onze specialisten staan graag voor u klaar en zien elke vraag als een uitdaging om dit om te zetten in voor u de best mogelijke oplossing.

Zowel via de telefoon als bij ons op kantoor is iedere klant meer dan welkom. Persoonlijk contact brengt ons samen naar de top.

Wist u dat 91,1% niet doorklikt naar de tweede pagina in Google?

WIJ ZIJN STERK. SEO B.V.

Kom je er niet uit? Wij zijn er om je te helpen!

Je mag ons natuurlijk altijd even mailen: support@sterkseo.nl of bellen: +31 (0) 36 760 5299. Onze supportafdeling is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

STERK. SEO B.V.

Camerastraat 8b

1322 BC Almere-Stad

​​Tel: 036-7605299

info@sterkseo.nl

© 2020 - STERK. in zoekmachine optimalisatie, verkopen via Bol.com, Google Adwords, Google mijn Bedrijf en Adverteren op Facebook.

Algemene verkoopsvoorwaarden