top of page
Computer Werk van het bureau
Google Mijn Bedrijf Optimaliseren

Staat u niet in de top drie in het landkaartje van Google mijn Bedrijf? Is uw zichtpercentage erg laag? Wij kunnen uw positie in het landkaartje optimaliseren en uw zichtbaarheid sterk vergroten. Vaak door een aantal simpele aanpassingen kunnen wij uw vertoningen en kliks enorm laten toenemen. Gemiddeld krijgen onze klanten 100 tot 150% meer bezoekers nadat wij hun account geoptimaliseerd hebben.

Sinds een paar maanden is het vestigingskaartje van Google mijn Bedrijf enorm uitgerold. Wij kennen alle mogelijkheden en u kunt nu profiteren. Juist nu, omdat uw concurrenten u pas maanden later zullen volgen. Tot die tijd leveren onze werkzaamheden maximaal resultaat. Wij zorgen dat u 3 maanden tot een jaar voorop loopt in deze ontwikkeling.

Realtime:
De aanpassingen die wij doorvoeren zijn vaak realtime en direct zichtbaar in de zoekmachine. U heeft dus ook direct iets aan deze dienst. Uw vertoning in Google maken wij opvallend en interessant voor de gebruiker.

Onze pakketten voor landkaart optimalisatie
1  plaatsnaam met 1 zoekterm €400,- excl btw
5  plaatsnamen met 2 zoektermen € 600,- excl btw
10 plaatsnamen met 3 zoektermen €850,- excl btw
15 plaatsnamen met 3 zoektermen €1050,- excl btw

20 plaatsnamen met 3 zoektermen €1250,- excl btw  

REVIEWS

Heeft u een aantal slechte reviews? Of is uw gemiddelde cijfer lager dan uw concurrenten?

Wij zijn gespecialiseerd om uw positie in Google mijn Bedrijf te perfectioneren. Ook op het gebied van reviews. Wij kunnen tegen gunstige tarieven ervoor zorgen dat klanten reviews gaan plaatsen.

Wist u dat er bedrijven zijn die 90% van hun klanten via Google

mijn Bedrijf krijgen?

bottom of page