WIJ ZIJN STERK. SEO B.V.

Kom je er niet uit? Wij zijn er om je te helpen!

Je mag ons natuurlijk altijd even mailen: support@sterkseo.nl of bellen: +31 (0) 36 760 59 00. Onze supportafdeling is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

STERK. SEO B.V.

Camerastraat 8b

1322 BC Almere-Stad

​​Tel: 036-7605900

info@sterkseo.nl

© 2019 - STERK. in zoekmachine optimalisatie, verkopen via Bol.com, Google Adwords, Google mijn Bedrijf en Adverteren op Facebook.

Staat u niet in de top drie in het landkaartje van Google mijn Bedrijf? Is uw zichtpercentage erg laag? Wij kunnen uw positie in het landkaartje optimaliseren en uw zichtbaarheid sterk vergroten. Vaak door een aantal simpele aanpassingen kunnen wij uw vertoningen en kliks enorm laten toenemen. Gemiddeld krijgen onze klanten 100 tot 150% meer bezoekers nadat wij hun account geoptimaliseerd hebben.

Sinds een paar maanden is het vestigingskaartje van Google mijn bedrijf enorm uitgerold. Wij kennen alle mogelijkheden en u kunt nu profiteren. Juist nu, omdat uw concurrenten u pas maanden later zullen volgen. Tot die tijd leveren onze werkzaamheden maximaal resultaat. Wij zorgen dat u 5 maanden tot een jaar voorop loopt in deze ontwikkeling.

Realtime:
De aanpassingen die wij doorvoeren zijn vaak realtime en direct zichtbaar in de zoekmachine. U heeft dus ook direct iets aan deze dienst. Uw vertoning in Google maken wij opvallend en interessant voor de gebruiker.

Onze pakketten voor landkaart optimalisatie
1  plaatsnaam met 1 zoekterm €200,- excl btw
5  plaatsnamen met 2 zoektermen € 350,- excl btw
10 plaatsnamen met 3 zoektermen €550,- excl btw
20 plaatsnamen met 4 zoektermen €950,- excl btw

Wij plannen met u een teamviewer sessie in van maximaal 30 minuten en vervolgens gaan wij zelfstandig verder optimaliseren..

Heeft u een aantal slechte reviews? Of is uw gemiddelde cijfer lager dan uw concurrenten?

Wij zijn gespecialiseerd om uw positie in Google mijn Bedrijf te perfectioneren. Ook op het gebied van reviews. Wij kunnen tegen gunstige tarieven ervoor zorgen dat klanten reviews gaan plaatsen.

Wie sterk is biedt ook een goede service. Wist u dat elke klant van klein tot groot gebruik mag maken van onze expertise op het gebied van zoekmachine marketing, websitebouw en internet marketing? Heeft u bijvoorbeeld vragen over hoe uw website beter ingericht kan worden? Of hoe u meer conversie kunt behalen met uw website of lopende marketing campagnes?

Onze specialisten staan graag voor u klaar en zien elke vraag als een uitdaging om dit om te zetten in voor u de best mogelijke oplossing.

Zowel via de telefoon als bij ons op kantoor is iedere klant meer dan welkom. Persoonlijk contact brengt ons samen naar de top.

Wist u dat er bedrijven zijn die 90% van hun klanten via Google

mijn Bedrijf krijgen?